Jobba hos oss

Rivstarta din säljkarriär hos Lifestyle Mediapartner.

Vill du ha ett riktigt säljjobb där du får utvecklas och avancera din teknik, då har du klickat rätt. Hos oss får du en god arbetsmiljö och kultur som är certifierad av Great Place To Work, baserat på medarbetarnas uppfattning.

Skapar du värdefulla och långsiktiga relationer för företag, samarbetspartners samt målgruppen får du en bra lön varje månad. Vi har inget lönetak och grymma förmåner - du bestämmer själv vad du ska tjäna baserat på ditt resultat.

“ Jag är glad över att jag tog steget och sökte jobb här, utvecklingen i min försäljningsteknik har gjort att jag innehar bolagsrekordet ”

Alexandra Helander

Account Manager

“ Till drivna personer som har ett genuint intresse för sälj och samtidigt vill satsa på en karriär inom försäljning så är det här arbetsplatsen för dig. Jag började med lokalförsäljning och idag arbetar jag med några av världens största företag ”

William Newborg

Utvecklingschef

“ Jag började här som account manager 2013 och idag är jag VD och delägare för StudentDisplay. Utvecklingen du kan göra inom din försäljning öppnar även upp för möjligheter att göra en karriär som chef ”

Christian Knutsen

VD StudentDisplay

På vilket bolag börjar din resa?

Alla våra kontor ligger centralt, har nära till kollektivtrafik, är modernt utrustade och du får din egna kontorsplats. Vi jobbar kontorstider och du sköter kontakten med kunderna över telefon och dator.

Klicka dig vidare nedan för att se våra lediga tjänster eller inkomma med en spontanansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Julia Markevich

Rekryteringsansvarig

070-000 30 30

Nischade medier & försäljning är vår livsstil.

Besöksadress
  • Drottninggatan 4, 632 17 Eskilstuna (HK)
  • Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna
  • David Bagares Gata 3, 111 38 Stockholm
  • Umestan Företagspark, 903 47 Umeå
  • Vattengränden 2, 602 22 Norrköping
  • Fredrikinkatu 61, 00100 Helsinki, Finland
Postadress
  • Drottninggatan 4, 632 17 Eskilstuna
Telefon
  • +46 (0) 16-551 26 00