Bli partner

Digitalisera er interna kommunikation

Vi erbjuder ett komplett digitalt kommunikationssystem med en kopplad annonsförsäljningsfunktion som enkelt styrs via mobiltelefon. Tjänsten digitalisera er interna kommunikationen, ökar er hållbarhetsprofilering, ökar antalet medlemmar och ersätter affischer och liknande. Vi erbjuder både gratislösningar och kostnadseffektiva lösningar med del av annonsintäkterna. 281 partners har redan valt Lifestylemedias unika kommunikationslösning.

Kontakta oss

Nationellt ramavtal med

Ni är i gott sällskap

Att vara partner

En systemintegrerad lösning med direkt koppling till allt från gymsystem, lunchguider och hemsidor till sociala medier för automatisk publicering av information, erbjudanden och content.

Slipp allt jobb med affisher, planscher, roll-ups med mera och styr all din kommunikation via telefon eller dator från distans.

01
Nyckelfärdigt

En branschanpassad digital kanal med enkel webbaserad programvara som kan styras direkt från din dator eller smartphone. Publicera ditt content för att öka merförsäljningen och förbättra och förenkla kommunikationen med dina medlemmar/besökare.

02
Kostnadseffektivt

Alla våra koncept är unika då kanalen är helt kostnadsfri för skärmkunden och kan till och med även en fungera som en passiv intäktskälla. Detta då delar av skärmen upplåts till extern marknadsföring, en tjänst som vi på Lifestyle Media Partner ombesörjer till fullo.

03
Helhetslösning

Lifestyle Media Partner tillhandahåller en helhetslösning med digitala skärmar, mediaspelare, mjukvara, drift & support som syftar till att förenkla samt förbättra kommunikationen med dina medlemmar/besökare. Ingen handpåläggning eller arbete krävs från skärmkunden, vi ser till att kanalen kommer igång och rullar på felfritt under hela avtalsperioden.

Några ord från våra kunder

“ Sen Gymdisplay tog över driften av våra skärmar på Drivkraft har vi verkligen sett ett lyft i annonseringen på skärmarna. Det är så klart otroligt kul, inte enbart för att ge ger extra klirr i kassan, utan även för att det kommer intressanta erbjudanden för våra medlemmar, samt att vi får en kickback och tjänar pengar. Jag är otroligt nöjd med samarbetet hittills! ”

Martin Dahlman

Ägare Drivkraft Solna

“ Vi har haft våra skärmar i flera år utan någon större annonsförsäljning. Sedan Gymdisplay tog över har försäljningen ökat markant och vi upplever att de är seriösa och är lätta att samarbeta med. ”

Jan Sahlström

VD Enskede Rackethall

“ Vårt samarbete med Gymdisplay genererar intäkter på annonsförsäljningen som redan efter 5 månader täcker våra kostnader för skärmarna. För oss är det ett nollsummespel där vi på köpet får ett enkelt och smidigt sätt att kommunicera med våra medlemmar internt. Helt enkelt win-win! ”

Annie Fältman

Ägare 360 Träningscenter

Daniel Hirvi

Affärsutvecklingsansvarig

073-743 02 29

Nischade medier & försäljning är vår livsstil.

Besöksadress
  • Drottninggatan 4, 632 17 Eskilstuna (HK)
  • Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna
  • David Bagares Gata 3, 111 38 Stockholm
  • Umestan Företagspark, 903 47 Umeå
  • Vattengränden 2, 602 22 Norrköping
  • Fredrikinkatu 61, 00100 Helsinki, Finland
Postadress
  • Drottninggatan 4, 632 17 Eskilstuna
Telefon
  • +46 (0) 16-551 26 00